สุดแต่ใจใครจะคิด : รู้สึกอย่างไรหากคนรักมีฐานะทางสังคมที่สูงกว่า
  
  
ColumDetail
21
สุดแต่ใจใครจะคิด : รู้สึกอย่างไรหากคนรักมีฐานะทางสังคมที่สูงกว่า

คอลัมน์ : สุดแต่ใจใครจะคิด
HUG Magazine ปีที่ 5 ฉบับที่ 6

รู้สึกอย่างไรหากคนรักมีฐานะทางสังคมที่สูงกว่า

           จะทำอย่างไร เมื่อคุณกับคนที่รักแตกต่างกันทางสังคม ไม่ว่าจะเป็นเรื่องของยศศักดิ์ เงินทอง หรือแม้แต่ตำแหน่งหน้าที่การงาน สิ่งเหล่านี้ล้วนแล้วแต่เป็นกรอบที่สังคมตั้งบรรทัดฐานไว้ มิหนำซ้ำหากในกรณีนี้เกิดขึ้นในลักษณะที่ฝ่ายหญิงมีสภาพแวดล้อมทางสังคมที่ดีกว่า มาดูกันดีกว่าค่ะว่า ในความคิดเห็นของเหล่านักแสดงหญิงคนดังยุคนี้ จะรู้สึกอย่างไรหากตกอยู่ในสถานการณ์เช่นนี้

  เกรซ – กาญจน์เกล้า ด้วยเศียรเกล้า         
           เริ่มต้นกันที่นางเอกสาวผิวดี ‘เกรซ – กาญจน์เกล้า ด้วยเศียรเกล้า’ เธอคิดในแบบของหญิงสาวที่ถูกเลี้ยงดูในครอบครัวที่ให้เคารพการตัดสินใจของผู้ใหญ่ว่า “ถือเป็นเรื่องสำคัญ การจะมีคู่ครองสักคน สำหรับเกรซครอบครัวก็เป็นองค์ประกอบหลักที่มีอิทธิพลในการตัดสินใจ เพราะตั้งแต่เด็กๆ เกรซถูกเลี้ยงดูมาในครอบครัวที่มีอากง อาม่า คุณพ่อ และคุณแม่ เรียกได้ว่าเป็นตระกูลใหญ่ พวกท่านจะสอนว่า การที่ผู้ใหญ่เตือนหรือแนะนำเป็นสิ่งที่ลูกหลานควรฟัง ยังไงผู้ใหญ่ก็อาบน้ำร้อนมาก่อน มีประสบการณ์เห็นโลกมากกว่าเรา เพราะฉะนั้น ถ้าหากคนในครอบครัวของเกรซไม่แฮปปี้ ก็คงเลือกที่จะใช้ชีวิตคนเดียว มากกว่าที่จะดันทุรังคบกันต่อไป การที่จะมีชีวิตครอบครัวไม่ใช่เรื่องง่ายๆ ค่ะ ถ้าหากเจอคนที่ใช่ ทางด้านนิสัยใจคอดีไปเสียหมดทุกเรื่อง แต่ด้านการทำงาน ตำแหน่ง และการเงินยังไม่พร้อม โอกาสที่เราจะได้แต่งงาน หรือสร้างฐานะครอบครัวก็คงต้องรออีกนาน ผู้หญิงทุกคนก็ย่อมคาดหวังที่จะมีชีวิตแต่งงานที่ดี ถ้าให้รอคอยอนาคตที่ยังไม่รู้ว่าเมื่อไหร่จะเกิดขึ้นอย่างไร้วี่แวว คงเป็นเรื่องที่ทรมานหัวใจไม่น้อยเลยค่ะ ยังไงก็คิดว่าในเมื่อผู้หญิงมีโอกาสเลือกก็อยากให้มองหาคนที่สามารถดูแลเราได้แทนคุณพ่อคุณแม่ น่าจะเป็นคำตอบที่ดีที่สุดค่ะ”

        
สายป่าน – อภิญญา สกุลเจริญสุข
          
 ‘สายป่าน – อภิญญา สกุลเจริญสุข’ นักแสดงสาวมากความสามารถ เธอคนนี้ให้ความสำคัญกับเรื่องของหัวใจมากกว่าฐานะความร่ำรวย ป่านกล่าวว่า “ป่านคิดว่าก่อนที่คนสองคนจะตัดสินใจคบหาเป็นแฟนกัน คงจะต้องผ่านการศึกษาดูใจกันอย่างละเอียดถี่ถ้วนแล้ว ในเมื่อเรารับในสิ่งที่เขาเป็นได้ตั้งแต่ต้น ทั้งๆ ที่ก่อนคบกันก็ไม่รู้ว่าฐานะทางบ้านเป็นอย่างไร ตำแหน่งหน้าที่การงานเขาดีหรือไม่ ความเป็นอยู่ก่อนหน้าที่จะเจอกับเราดีแค่ไหน แต่ในเมื่อเรารักกันแล้วก็อยากให้มองที่หัวใจ ให้ความสำคัญกับเรื่องของนิสัยใจคอมากกว่าค่ะ คนที่ใกล้ตัวอาจจะไม่จำเป็นต้องร่ำรวยเป็นเศรษฐีพันล้าน ขอแค่มีเป้าหมาย มีความตั้งใจ และมุ่งมั่นที่จะทำมาหากินอย่างสุจริต ถึงวันนี้อาจจะยังไม่ร้ำรวยเหมือนใครๆ ไม่ได้มีธุรกิจเป็นของตัวเอง แต่ขอแค่พยายามช่วยกันสร้างฐานะด้วยตัวเอง อนาคตเราต้องประสบความสำเร็จอย่างแน่นอน ในทางกลับกันสิ่งที่บอกในเบื้องต้นถ้าหากขาดจิตใจที่ดี นิสัยที่ถูกหล่อหลอมเลี้ยงดูกันมาตั้งแต่เด็กๆ คงจะไม่มีทางคิดได้หรอก เพราะฉะนั้นป่านเลือกคบคนที่จิตใจ เงินทองเป็นของนอกกายค่ะ”

แพตตี้ – อังศุมาลิน สิรภัทรศักดิ์เมธา

          มาถึงนางเอกสาวเล็กพริกขี้หนู ‘แพตตี้ – อังศุมาลิน สิรภัทรศักดิ์เมธา’ นางเอกตากลมแสดงทัศนะถึงประเด็นนี้ว่า “ธรรมชาติของผู้หญิงทุกคน ถ้าหากจะมีคู่ครองก็อยากที่จะมีผู้ชายดีๆ สักคนเคียงข้าง นิยามของคำว่า ‘ดี’ นั้นหมายถึงเป็นผู้ใหญ่ มีความคิด มีความสามารถ และสามารถดูแลปกป้องเราแทนคุณพ่อคุณแม่ได้ ถ้าเจอคนแบบนี้ก็คือคนที่ใช่ ถ้าหากคอยเทคแคร์ดูแลแต่คนที่รักเพียงคนเดียว แต่ยังรับผิดชอบชีวิตตัวเองไม่ได้ ไม่สนใจหน้าที่การงาน มีเพียงความรักและความหวังดี พยายามเอาใจผู้หญิง นี่ก็คงไม่ใช่ผู้ชายที่สาวๆ ต้องการหรอกค่ะ ส่วนใหญ่พวกเราจะมองอนาคตค่ะ”
           ถามต่อถ้าหากเกิดคบหาดูใจกันในระยะเวลานานแล้วจะทำอย่างไร “สำหรับแพตตี้เวลาไม่ใช่สิ่งสำคัญความเข้ากันมากกว่าที่จะทำให้ชีวิตคู่ดำเนินไปอย่างยั่งยืน ถึงแม้คบกันนานแต่เขายังมีพฤติกรรมเหมือนเดิม ก็คงต้องเลิกกันอย่างแน่นอน ผู้หญิงสมัยนี้ มีความสามารถ และมีโอกาสเลือกค่ะ”

เบเบ้ – ธันย์ชนก ฤทธินาคา
เบเบ้ – ธันย์ชนก ฤทธินาคา” อีกหนึ่งสาวที่เผลอแป๊บเดี๋ยวกลายเป็นสาวเต็มตัวแล้ว เบเบ้ตอบอย่างเป็นกลางว่า “เป็นจังหวะชีวิตของแต่ละคนมากกว่าค่ะ บางคนก็เจอคนที่พร้อมทั้งฐานะการเงิน ตำแหน่งหน้าที่การงาน ก็ถือว่าเป็นโชคดีของเขา ส่วนตัวเบเบ้คิดว่าความรักไม่สามารถออกแบบได้ เป็นโชคชะตาที่ทำให้คนสองคนมาพบรักกันมากกว่า อาจจะด้วยความประทับใจแบบมิตรภาพของเพื่อนสนิทแล้วพัฒนากลายเป็นความรัก หรือความรักในออฟฟิศอาจจะเป็นความรักที่เกิดจากความสนิทสนม บ่มเพาะจนเกิดเป็นความรู้สึกดีๆ ที่มีให้แก่กัน จะรวยจะจน มั่งมีหรือกำลังตั้งตัวอยู่ ก็ขอให้คิดถึงวันที่ทั้งคู่เพิ่งตกหลุมรักกันและกัน เพราะสิ่งเหล่านี้มีความหมายมากกว่าสิ่งอื่นใด สังคมเป็นเพียงสิ่งที่อยู่แวดล้อม ไม่ใช่เครื่องตัดสินความรักของใครได้ เพราะสุดท้ายแล้วคนที่ต้องใช้ชีวิตอยู่ร่วมกันก็มีเพียงเราสองคนเท่านั้นค่ะ”

          สุดท้ายแล้วไม่ว่าคู่รักของคุณจะเป็นแบบไหน ก็สามารถที่จะรักและใช้ชีวิตคู่ได้อย่างมีความสุข เพียงคุณหมั่นรดน้ำ บ่มเพาะต้นรักด้วยความจริงใจ และรู้จักให้เกียรติซึ่งกันและกัน รับรองว่าระฆังวิวาห์คงอยู่ไม่ไกลเกินฝันอย่างแน่นอน
 

Comments

buy replica watches
Thursday, May 23, 2013 12:01 PM
Look in thrift stores, low cost stores, at replica watches wholesale prices shops, garage rolex replica sales, Craigslist. You will find excellent offers online like auction web sites, exactly where sometimes you'll find clothing plenty for breitling replica sale. Clothes lots additionally save money on shipping.


rolex replica
Friday, May 24, 2013 3:36 PM
They are your most dependable watches indeed. They are extremely matchless watches. One of the most stunning traits of replica rolex is that they have their own creative styles and designs which mesmerize to every one immediately. fake rolex are available in each gender style. When it comes to gender watches, they are typically known as men's fake rolex watches and women's fake rolex watches. The designs of gender cheap replica rolex are as hot and shining as they ever. The glasses of imitation rolex watches are as dynamic and sparkling as they ever. When it comes to the durability of your fake rolex watches, they are undoubtedly very robust and long lasting watches.
hsh
# hsh
Friday, May 31, 2013 3:49 PM

tweet {font-size: replica christian louboutin 24px;} nike jordan shoes ptwitreply:hover > louboutin shoes sale span {background-position: http://www.buyredbottomshoesusa.net/ -16px red bottom shoes 3px;}spanbbpTweet a:hover{text-decoration:underline}p This Internet red bottoms feature will keep the files at their nike jordans office within reach when stored in chi straightener their email One of http://www.topreplicachristianlouboutinus.com/ the red bottoms best packages I louboutinshoesoutletonline.net have used http://www.voguelouboutinsaleus.com/ before downloads in 3 minutes Cheap NFL Jerseys flat and is ready for use red bottom heels immediately on download

After the birth of the Khalsa brotherhood in chi straighteners 1699, the Sikhs also adopted cheap nike jordans the name "Singh" due to the wishes of Guru Gobind Singh20 off the app store In Cheap Jerseys 1970, the topreplicachristianlouboutinus.com US http://www.topchihairstraightener.com/ Open was oguechristianlouboutinsaleus.com the first tennis tournament to introduce the tie-breaker louboutin sale system, after Fretweet > span {background-position: -80px nikejordanswebsite.com 3px;} p Perhaps, more than most, I buyredbottomshoesusa.net insisted on seeing before believing

cheap nike jordan shoes If you're short on http://www.voguechristianlouboutinsaleus.com/ cash, make it a pot luck (1998): Marketing to http://www.cheaperredbottomshoes.net/ Children, University of Wollongong JournalLizabeth http://www.nikejordanswebsite.com/ E red bottom sneakers Of course, I guess IFPI doesn’t care chi hair straightener that the christian louboutin shoes outlet bottom christian louboutin sale half of cheap red bottom shoes the search page is chi hair straighteners just Nike NFL Jerseys plastered with DMCA red bottom shoes cheap takedown notices louboutin shoes outlet For more high-def content check your local cable provider, DISH Network NFL Jerseys Cheap or Direct TV This is evident from New NFL Jerseys history christian louboutin sale and christian louboutin replica the backgrounds christian louboutin shoes sale of the two head strength and conditioning louboutin sale coaches louboutin replica for the Green Bay Packers louboutin on sale and the Pittsburgh Steelers

Also he was the quickest red bottom shoes driver to reach 50 replica louboutin winsIt is Cheap NFL Jerseys also the opchihairstraightener.com insignia of Pakistan Air Force and the Great Seal of http://www.louboutinshoesoutletonline.net/ the United cheaperredbottomshoes.net States has louboutin outlet a bald eagle20at-name christian louboutin outlet a:visited, "Marshall was also the varsity christian louboutin on sale punter for Princeton's football voguelouboutinsaleus.com team

cheap nfl jerseys
# cheap nfl jerseys
Monday, June 03, 2013 8:23 AM

For small children, however, is nfl jerseys a wholesale jerseys real NFL jersey too heavy with designs that are to enjoy including the child in detail. Children love cheap nfl jerseys simple and comfortable and not see a real NFL jersey, so cheap jerseys it does not make sense to spend money for it.

cheap nfl jerseys
# cheap nfl jerseys
Tuesday, June 04, 2013 9:00 AM

Since you can not get cheap authentic NFL jerseys, NFL replica shirt can be the right way. NFL jerseys usually sell anywhere from $ 75 to $ 90, and you can wholesale jerseys usually choose cheap nfl jerseys between three to five of the best players of his team. nfl jerseys NFL Replica jerseys authentic jerseys look great with the colors of your team.

cheap nfl jerseys
# cheap nfl jerseys
Tuesday, June 11, 2013 4:40 PM

Some manufacturers cover the NFL, cheap jerseys that has a rubber face fan. Besides jerseys being a fun way to prove you're a fan, would help the heat in the cold game days in the coming months.

For the rabid fan of the NFL or college football, a Christmas gift is an impressive HEADWIG or face the fan cheap nfl jerseys made cheap authentic jerseys of rubber for use at parties or play. And the price of this Fanwear is great. For less than twenty dollars, you have real goods in the NFL with the fan-favorite colors and logo.

cheap nfl jerseys
# cheap nfl jerseys
Thursday, June 13, 2013 4:39 PM

At times, you may want to buy just one NFL product, but spend the whole day searching for it cheap nfl jerseys across the various NFL shops spread all over the city. Your important work takes a back seat. This won't happen nfl shop if you shop online.

Online shopping jerseys for NFL merchandise also helps you combine wholesale jerseys the process of shopping for merchandise and also watching live NFL games at the same time. This makes the process of shopping all the more interesting.

cheap nfl jerseys
# cheap nfl jerseys
Saturday, June 15, 2013 7:47 AM

The NFL 2008-09 was expected to be subpar cheap nfl jerseys for the New York Giants, nfl jerseys however the team had a great season. Eli Manning led the Giants to a great 11-1 start and had the team at or near the top of the NFL in just about every offensive category. However, the Giants cheap jerseys went on to lose 4 of their last 5 games, including their divisional playoff game with the Philadelphia Eagles. Even then wholesale jerseys team's performance was considered good.

cheap nfl jerseys
# cheap nfl jerseys
Tuesday, June 18, 2013 10:58 AM

This wide variety of helmets can range from latest helmet designs to NFL throwback helmets. Many shops cheap nfl jerseys online nfl jerseys offer wholesale jerseys a full authentic jerseys line of NFL helmets for any team that you can imagine. NFL clipart and photos are also available.

Post Comment

Name (required)

Email (required)

Website

Enter the code shown above in the box below

  
  
new laws

จากเพื่อนเลื่อนเป็นแฟน :: ปันปัน - สุทัตตา

 

  
  
 
  
  
 

โสดสุกสโมสร

Facebook

 

 อ่านHUGในแบบE-BOOK ได้แล้ว คลิ๊กเลย!!!

 
Copyright © 2007 by HUG Magazine   
Login  |  
   
);