สุดแต่ใจใครจะคิด...กลัวไหมเมื่อถึงวัย 30 แล้วยังไม่มีแฟน
  
  
ColumDetail
19
สุดแต่ใจใครจะคิด...กลัวไหมเมื่อถึงวัย 30 แล้วยังไม่มีแฟน

คอลัมน์ : สุดแต่ใจใครจะคิด
สาว สาว สาว

กลัวไหมเมื่อถึงวัย 30 แล้วยังไม่มีแฟน
           ตอนนี้มีใครอายุขึ้นเลขสามแล้วยังไม่มีแฟนบ้าง ยกมือขึ้น! นี้คงเป็นคำถามสะกิดใจคุณสาวๆ วัยกลางคนหลายคนไม่มากก็น้อย อาจจะด้วยบรรทัดฐานของสังคมที่บ่มเพาะความคิดของหญิงสาวมาตั้งแต่สมัยโบราณนานปี จึงเป็นที่มาของการไถ่ถามประเด็นนี้กับเหล่าดาราคนดัง ในฐานนะตัวแทนของผู้หญิงยุคใหม่ ว่าพวกเธอนั้นมีความคิดเห็นอย่างไรกับเรื่องนี้กันบ้าง

ตุ๊ยส์ตุ่ย – พุทธชาติ พงศ์สุชาติ

ตุ๊ยส์ตุ่ย – พุทธชาติ พงศ์สุชาติ
           เริ่มต้นที่ ‘ตุ๊ยส์ตุ่ย – พุทธชาติ พงศ์สุชาติ’ ให้ความเห็นถึงประเด็นนี้ว่า “สำหรับตัวตุ๊ยส์ไม่รู้สึกกลัวการที่ไม่มีแฟน แต่กลับกังวลกับการที่จะมีใครสักคนเข้ามาอยู่ในชีวิตของเรามากกว่าค่ะ เพราะปกติเราอยู่อย่างอิสระ ใช้ชีวิตได้ตามใจ แต่ถ้ามีแฟนเราต้องปรับเปลี่ยนการใช้ชีวิตใหม่หมด จิตใจก็จะนึกถึงเขาตลอดเวลา เป็นห่วงกลัวเขาไม่เข้าใจการทำงานของเรา ยิ่งถ้ามีแฟนสิ่งที่ตามมาก็คือ การแต่งงานยิ่งเป็นปัญหาใหญ่ ในเมื่อตัวอาตุ๊ยส์เองไม่คิดที่จะมีลูก แต่ถ้าผู้ชายที่เราแต่งงานด้วยเขาก็ต้องอยากที่จะมีทายาทไว้สืบสกุล ความคิดเห็นก็จะเริ่มขัดแย้งกัน ปัญหาก็ต้องเกิดขึ้น ทั้งหมดนี้คือค่านิยมของสังคมไทยที่สั่งสมกันมานาน ความคิดที่ว่า ผู้หญิงเมื่อเกิดมาต้องเรียนหนังสือ พอเรียนจบจะต้องมีแฟน และสุดท้ายก็ต้องแต่งงานมีชีวิตครอบครัวในที่สุด ซึ่งจริงๆ แล้วมันเป็นเพียงกรอบที่สังคมขีดเอาไว้เราเดินเราเดินเท่านั้นเอง”
           เมื่อถามต่อไปว่าเคยคิดถึงเรื่องแต่งงานบ้างไหม เธอให้คำตอบชัดเจนว่า “ตอนเด็กๆ
ก็ใฝ่ฝันอยากมีความรัก และคบกันจนถึงวันแต่งงาน แต่พอถึงเวลาที่มีความรัก ก็พบกับว่า
ตัวเองยังต้องการอิสระอยู่ การมีคนเข้ามาดูแลชีวิตอีกคนเป็นสิ่งที่ดี แต่เราก็ควรอยู่แบบพึ่งตนเองได้ ไม่ควรยึดความรักเป็นที่พึ่งทางใจ ยึดติดในชีวิตจนเกินไป ในเมื่อเราเกิดมาลืมตา
ดูโลกเพียงคนเดียว คนที่หวังดีที่สุดในชีวิตก็คือตัวเองเราเอง เพราะฉะนั้นมิตรที่ดีที่สุดในนาทีสุดท้ายของชีวิตก็คงหนีไม่พ้นตัวของเราเองค่ะ”

โม – อมีนา พินิจ
โม – อมีนา พินิจ
           หันมาที่นางเอกสาวสวย แห่งวิกหมอชิต   ‘ โม – อมีนา พินิจ ’  ที่อายุเพิ่งจะย่างเข้าวัยเบญจเพสมาหมาดๆ เธอแสดงทัศนคติเกี่ยวกับเรื่องนี้อย่างน่าฟังว่า “น่ากลัวเหมือนกันนะคะ จริงๆ ตั้งใจเอาไว้ว่าอยากที่จะแต่งงานก่อนอายุขึ้นเลข 3 แต่ถ้าหากถึงวันนั้นแล้วคนที่ใช่ยังมาไม่ถึงจริงๆ ก็คงใช้ชีวิตตามปกติ เนื้อคู่ของเราอาจจะพบกันตอนอายุ 40 – 50 ก็ได้ ต่างคนต่างจิตต่างหัวใจ คนอื่นอาจจะซีเรียส แต่สำหรับโม ถ้าไม่เจอคนที่ถูกใจ นิสัยเข้ากันได้ ก็คงเลือกใช้ชีวิตอยู่กับครอบครัว อยู่เป็นเพื่อนคอยดูแลคุณแม่แบบนี้ตลอดก็มีความสุขเหมือนกันค่ะ”
           แล้วเมื่อถามถึงวิธีคลายเหงายามเป็นโสด เธอตอบด้วยน้ำเสียงที่สดใส  “ในเมื่อไม่มีอะไรรับประกันว่าเราจะได้แต่งงานหรือเปล่า ก็ขอใช้ชีวิตให้มีความสุขในทุกนาทีของชีวิต อยากไปเที่ยวไหนเราก็ไป อยากช้อปปิ้งก็ช้อป ทำวันนี้ให้ดีที่สุด ไม่จำเป็นต้องมีแฟนเราก็มีครอบครัว
ทำทุกนาทีให้มีคุณค่า และมีความหมายสำคัญที่สุดค่ะ”

ซี – ฉัตรปวีณ์ ตรีชัชวาลวงศ์

ซี – ฉัตรปวีณ์ ตรีชัชวาลวงศ์            ผู้ประกาศคนเก่งคนถัดมา เธอให้คำตอบว่า “สำหรับซีเอง เป็นคนที่ไม่ได้ให้ความสำคัญกับเรื่องของอายุสักเท่าไหร่ โดยเฉพาะความรักก็ถือเป็นเรื่องรองของชีวิต ไม่ได้รู้สึกว่าอายุขึ้นเลข 3 แล้ว ฉันจะต้องแต่งงาน ความรักเป็นเรื่องละเอียดอ่อน มากกว่าเรื่องของอายุ เราอาจจะไปเจอคนคนนั้นในวัย 30 ปลายๆ ก็ได้ ถ้าเราเจอคนที่ใช่ คนที่มาเปลี่ยนชีวิตของเราให้อยู่ในทิศทางที่ดีขึ้น หัวใจบอกว่าอยากอยู่กับผู้ชายคนนี้ตลอดชีวิต นั่นคงเป็นคำตอบที่ เราอยากจะอยู่กับเขาไปตลอดชีวิต เพราะฉะนั้นอายุคงไม่ใช้ปัจจัยหลักที่จะทำให้เรารู้สึกอยากแต่งงาน มันคือความมั่นคงทางใจต่างหาก เราอาจจะแต่งงานในช่วงอายุ 40 ปีก็ได้ แต่ถ้ายังไม่เจอคนที่ใช่ ก็ถือเสียว่าเราคงไม่มีเนื้อคู่ อย่าพยายามคาดคั้นให้ตัวเองแต่งงานเพียงเหตุผลที่ว่าฉันอายุย่างเข้า 30 แล้วนะ อันนี้ทุกอย่างต้องมากจากความรัก ไม่ใช่ความพร้อม หรือความรู้สึกที่ว่าแต่งงานกับใครก็ได้ที่เข้ามาในชีวิตช่วงระยะเวลานั้น แต่จะต้องเป็นใครสักคนที่เป็นคนพิเศษสำหรับเราจริงๆ ค่ะ”
           สาวซียังกล่าวต่อ ถึงวิธีจัดการกับความเหงาแบบโสดๆ ของเธอว่า “ก่อนอื่นขอให้รักตัวเองก่อน และรู้ว่าคุณค่าของตัวเราอยู่ที่ตรงไหน ก่อนเปิดรับใครสักคนเข้ามาในชีวิต
ซีเชื่อว่าผู้หญิงจะน่ารักและมีเสน่ห์มาก ถ้ารู้ว่าสิ่งที่ตัวเองต้องการทำคืออะไร รู้จักคุณค่าของตัวเอง และคนที่เข้ามาจะได้เห็นคุณค่าของเราอย่างที่เราเห็น ซีรู้สึกว่าเสน่ห์ของผู้หญิงอยู่ที่ตรงนั้น ไม่ใช่เรื่องของอายุ ยิ่งวัย 30 ปี เขาบอกว่าผู้หญิงในช่วงนี้เป็นช่วงสวยที่สุด นี่มันสมัยไหนแล้ว ไม่มีคำว่าขึ้นคานหรอกค่ะ มีแต่คำที่ว่า คุณเจอคนที่ใช่สำหรับคุณแล้วหรือยัง ทุกคนมีสิทธิ์เลือก ทุกคนมีทางเลือก อย่าไปคิดว่าขายไม่ออก ผู้หญิงคือคนคนหนึ่งที่อยูบนโลก แค่เป็นเพศที่อ่อนแอเท่านั้นเอง ขอให้ได้เจอในคนที่เราคาดหวังไว้ แล้วอย่างบังคับตัวเอง ถ้าเรารู้สึกว่าเขาไม่ใช่ ก็ขอให้ยึดในคุณค่าของตัวเอง สุดท้ายอยากจะบอกว่าเราต้องดูแลตัวเองให้ได้ก่อน ถึงจะมีคู่ที่เหมาะสมกับเราเดินเข้ามาในชีวิต เพราะว่าคนที่ใช่ จะมาในเวลาที่เหมาะสมเสมอค่ะ”
นิว - นภัสสร ภูธรใจ
นิว - นภัสสร ภูธรใจ
          สำหรับสาวเสียงดี ‘นิว - นภัสสร ภูธรใจ’ เธอบอกกับเราว่า “ไม่กลัวเลยค่ะ แล้วก็
ไม่ได้มองว่าเป็นปัญหาอีกด้วย จิ๋วว่าอยู่ที่มุมมองของการใช้ชีวิตของแต่ละคนนะคะ ความสุขของคนแต่คนไม่เหมือนกันค่ะ บางคนมีแฟนแต่อาจจะไม่มีความสุข แต่บางคนรู้สึกทุกข์ที่
ไม่มีแฟน แต่ทุกอย่างอยู่ที่เรามากกว่าค่ะ ว่าเราจะมองเรื่องนี้เป็นปัญหาของเรารึเปล่า” 

 
 ใหม่ – สุคนธวา เกิดนิมิตร

ใหม่-สุคนธวา เกิดนิมิตร            มาถึงสาวฮอตที่ดีกรีความร้อนของเธอไม่เคยแผ่วเลย เธอแสดงทัศนคติถึงเรื่องนี้ว่า “ถ้าถามว่าอายุ 30 แล้วยังไม่ได้แต่งงาน หรือมีแฟนรู้สึกอย่างไร ถ้าเป็นใหม่เองจะรู้สึกว่า เราเป็นผู้หญิงที่พิเศษกว่าคนไหนๆ พยายามฝึกให้ตัวเองกลายเป็นคนคิดบวกอยู่เสมอ ผู้หญิงแต่งงานเร็วอาจจะแก่เร็ว สัดส่วนผิดเพี้ยนไป ในฐานะที่เรายังไม่แต่งงานก็ยังคงความเป๊ะอยู่เหมือนเดิม
ทำให้คนที่พบเรารู้สึกว่า อายุ 30 แล้วหุ่นยังดูดีอยู่เลย อย่าเพิ่งรีบร้อน ใช้ชีวิตอยู่แบบสาวๆ ไปก่อน ถ้าหากแต่งงานปุ๊บ ความที่เรามีอีกคนเข้ามาในชีวิตจะทำให้มีกิจกรรมเพิ่มมากขึ้น เวลาส่วนตัวย่อมน้อยลงแน่นอน สำหรับใหม่ตอนนี้ก็ยังอยากอยู่แบบโสดๆ ไปก่อนค่ะ”
           ถามต่อถึงวิธีคลายเหงาในยามที่ไม่มีแฟนควรทำอย่างไน เธอเล่าว่า  “ใหม่เป็นคน
ขี้เหงามาตั้งแต่เด็กๆ แล้วค่ะ เพราะฉะนั้นไม่ว่าจะอายุเท่าไหร่ความเหงาเกิดขึ้นได้เสมอ สำหรับคนที่ยังไม่ได้แต่งงาน ขอแนะนำให้ใช้ชีวิตกับเพื่อนๆ โสดอย่างสุข ทำตัวเองให้มี
คุณค่ามากที่สุด ใช้เวลามาพัฒนาศักยภาพ ทำสวยให้คนที่แต่งงานแล้วอิจฉาเราแทน
อย่าไปคุยกับเพื่อนที่แต่งงานแล้วมาก เราจะรู้สึกกดดัน เป็นปมด้อยของตัวเองซะเปล่าๆ เดี๋ยวนี้คนเราไม่จำเป็นต้องมีความสุขเฉพาะคนที่แต่งงาน คนไม่แต่งงานก็มีความสุขในแบบของเราได้เหมือนกันค่ะ”
 
           จากที่เราได้พูดคุยกันสาวๆ เหล่านี้ ได้ข้อคิดที่ว่า อย่าเปรียบเทียบชีวิตของคุณกับของคนอื่น เพราะไม่มีทางที่จะเหมือนกันทุกสิ่ง
ในเรื่องของความรักก็เช่นเดียวกัน ถึงแม้สาวๆ ที่ย่างเข้าสู่วัย 30 จะยังไม่พบคนที่จะเข้ามาเติมเต็มอีกครึ่งหนึ่งของชีวิต แต่เชื่อเถอะว่า เนื้อคู่ของคุณนั้นมีอยู่จริง อย่าให้เวลาเป็นเครื่องกำหนดทุกสิ่งบนโลก ปล่อยให้พรหมลิขิตชักนำคนคนนั้นมาในจังหวะและเวลาที่สมควรน่าจะเป็นสิ่งที่ดีที่สุดแล้ว

 

 

Comments

rolex replica
Thursday, October 25, 2012 2:38 PM
Event you do not have as well a lot acquaintance with it, you are able to verify the remarks leaved the clients on-line for the deeper replica rolex For anyone who is in to business enterprise, gain is actually workable simply because purses are usually saleable along using the range will be world wide. It will be hermes bags Christianity--of the Light, the Christ substance, as well as the accurate saving blood that Christ introduced to humankind. replica rolex uk names in the style market. The actual namesake Chanel Clutch Bags of the company's creator, Orlando Dior, the business began in Italy and hermes birkin The small difference consists in it what the producers of the original hours the biggest part of the elements make in the factories, while the suppliers of the eleme hermes bags the celebration you can possess a handbag for every one evening from the month and by no signifies need to repeat them. Well, using replica handbags Rolex Presidents and other Rolex Watches exactly according to your specifications.Melrose Jewelers use only pure and authentic components for design hermes bags made from your organization is created to look trendy and high end. There is simply one matter which includes produced these custom made different replica watches uk to seaside or beach, All these in combination make a simple shopping a great experience so that the customer comes time and again to buy similar product replica watches uk being, and as well using, a the clientele have to be certain of simply the ideal received from this direction. Simple fact Amazon rolex 2011 range as stated, is just how products uk replica watches These people realize how stressful it's for that mother to take care of the infant constantly Simple prom gowns are all in modest styles and the price is rolex replica uk payment and quick delivery.We maintain the most recent style of top quality watches on-line with lowest cost.We carry a wide assortment of watches hermes bags quality wrist watches are famously termed as a supreme icons of position. Rolex watch is additionally the most significant solo developer look cheap handbags
yaya
Thursday, November 01, 2012 8:01 AM
The first time I

Coach Factory Online

held a premature baby was nearly two decades ago during medical school.

Louis Vuitton Belt

The baby weighed just 3 pounds, and I remember being so afraid

Coach Outlet Store

I might drop her. While I stared into her eyes,

Gucci Belt

it gave me goose bumps.The parents hadn't yet given her a name

Coach Factory Outlet Online

because they worried she wouldn't survive. The neonatal

Coach Factory Store

ICU (NICU) nurses were truly remarkable, taking care of these preemies,

Coach Factory Online

and making it all seem so effortless.I do remember the most

Coach Factory Outlet

anxiety-provoking times surrounded the transport of these babies.

Coach Outlet Online

Even if it was just one floor away, there

Coach Bags Outlet

was a plan laid out with clear communication and a defined

Coach Factory Online

role for the half a dozen NICU nurses who would accompany the baby.

Coach Factory Outlet Online

There was a commander of the transport, and several

Coach Outlet Online

contingencies for worst-case scenarios.I remember asking one of the nurses,

Coach Factory Outlet

"What is the safest way to transport this baby?"

Hermes Belt

Her reply: "In the womb."She was right, and if you consider the number of risks to a premature baby,

Coach Factory Online

you understand why.
north face denali fleece jackets on sale
Friday, November 02, 2012 9:49 AM
The parka jacket is the fashionable north face denali fleece clearance with the original Inuit pullover - ideal for keeping the chilly-chills out, regardless of how cold it gets this winter months.About me - Caleb M. Fraser - I am a jui-jitsu black belt and train with MMA fighters across the north face denali fleece jackets on sale. Last year I was in Minnesota at Death Clutch working with Brock Lesnar.
Coach Outlet
Friday, November 02, 2012 6:50 PM
The English language belongs

Coach Outlet

to the Anglo-Frisian

Coach Outlet

sub-group of the West

Coach Outlet Online

Germanic branch of the Germanic family,

Coach Outlet

a member of the Indo-European languages.

Coach Factory Online

Modern English is the direct

Coach Factory Online

descendant of Middle English,

Coach Outlet Online

itself a direct descendant of Old English,

Coach Factory Outlet

a descendant of Proto-Germanic. Typical of most

Coach Factory Outlet

Germanic languages, English is

Coach Outlet Store Online

characterised by

Coach Outlet Store

the use of modal verbs,

Louis Vuitton Purses

the division of verbs into strong and

Louis Vuitton Bags

weak classes, and common sound shifts

Coach Outlet Online

from Proto-Indo-European known as Grimm's Law.

Coach Factory Outlet

The closest living relatives of English are Scots
coach factory outlet
Monday, November 05, 2012 3:31 PM

Training copper head against a tree for about 3 minutes, you will take on an altogether new aspect. Bipod with shoulder stand naturally, or both before and after adult word. Imagine having a front two individuals do not hold back the tree. Well, now you can use your head to slam the copper.

Then you will feel its internal force and gushing out flow like water. Make a clean sweep of all the weak sense of exhaustion. More important is the courage and confidence in an instant are around.

Deficiency of Qi and blood, sinking in, will have many symptoms, such as fatigue, shortness of breath, leader and burnout sleepiness, poor defecation rectocele, impotence, visceral ptosis. We tend to be at a loss what to do, but there is a fitness method allows you to instantly strong, this is the copper head against a coach factory tree. Sounds of louis vuitton purses terror, our heads are long meat, usually do not touch it sometimes also aching, said to have hit a tree, what is this brutal training method? In fact, this method is safe and simple, a study will be.

First of all, try your own head strong is it right?. Handle grip into bare-handed, then with moderate strength to knock his head, most people would feel weak, head pain. Well, we change the idea, add a little idea: we have seen motion using a dumbbell bar, it is best that old, cannot be removed, one kind of thick black lump iron, the iron lump magnified as we head shape and size, and will further our heads as the solid lump iron. Now, or are we the only held are hand, this time we use the brain iron knot in the mind like a hammer that went to meet the soft hands. This time we beat strength, skill and completely for the first time, but we have changed our idea, what will be the outcome? Most people don't feel a pain, but feel hand pain, coach outlet online head moment becomes hard.

Well, we have a solid copper head, now we can hit a tree. Bipod with shoulder stand naturally, or both before and after adult word. Imagine having a front two individuals do not hold back the tree. Well, now you can use your head to slam the copper. Cash best when playing the rhythm of coach outlet the music, such as the tree more easy and powerful hit. You hit the tree was shaking, and you have more hit and Jin, head has cheap coach purses been sweating slightly. Then you will feel its internal force and gushing out, flow like water, make a clean sweep of all the weak sense of exhaustion. Hit hit hit over front, left, right, hit back, hit the roof above and crashed through the. The whole process of impact for about 3 minutes, you will take on an altogether new aspect feeling, more important is the courage and confidence in an instant are around. This will make you be startled at.

This effect is excellent fitness method is not suitable for two types of exercise: hypertension, heart disease and bleeding disorders of the people ( hemorrhoids except); there is a temper irritability person, this will increase his severe gas and rage.

This method is suitable for daytime exercise, can Yiqi Yang, instead of in the evening before going to sleep coach factory outlet online and exercise.

Seek medical attention.

Faye Wong ask:

Do this exercise for a long time, will feel a little dizzy, how to do?

Reba person a.:

Do this exercise will faint at the time the main reason may have 3 kinds: one is your physique is the real virtual ( also is on fire, lower coke cold ); two is your virtual slam process head shake amplitude is too large; three was hitted the process too hard, and not relaxed coach outlet online breathing, breath exercise. How to correct? As long as the movement when force points to coach purses outlet former foot up, and then at the end of. Each bump time according to this order, Qi and blood will naturally is not in it. If you feel uncomfortable, then don't practicing this skill is good, good practice many!

Gu Yun q:

Is to find a tree, coach factory outlet take it as two of people who had come to his head hit the tree, tree; or no tree, put in front of the void as a tree, head first into the void?

Reba person a.:

Analysis on your head, is empty, you can choose the impressive, like trees, to hit the thick trees into thick. Hit when to have hit a real tree feeling, as if the leaves are you hit the brawl. In fact, this practice is not only the limb, is the main ideas. The coach factory online ancient practice martial arts are to exercise the mind, to be " like someone before, punch woniu place ", that is as long as the practice methods, really seems to have a match with you in kumite, is going to prevent, although boxing place coach outlet store is very small, only one cow bed, but still able to fly to the action of practice. Where to? Is consciousness in practice. Practiced Qigong knows, qigong practice is what, all of the content is just " ideas" two characters.

hermes bags
Tuesday, November 06, 2012 9:00 AM
The cheap designer handbags American Eagle on the dial, along with all its parts are also done in white gold, and swiss replica watches mostly hand engraved. Trust that meticulous detain is involved in each part, with all imperfections being canned hermes replica . The dial itself is enamel. Size wise the case is 43mm and the strap is hand stitched crocodile. Of course it rolex replicascomes in a nice wooden box.
Fendi replica handbags
Thursday, November 08, 2012 8:34 AM
When you're carried out with GTA IV's main story, you'll have a lot of fun just messing about. Fendi replica handbags We had been amazed to locate just how much there's to accomplish.
Herve Leger UK
Saturday, November 17, 2012 7:55 AM
You will always get surprised by the beautiful colors and perfect details of Tiffany And Co Outlet.So come on, do not hesitate.You can easily afford more than one for different occasion-the best point about Tiffany And Co. Join now to write reviews and connect with them.The unchanging theme is what makes the brand Tiffany UK keep its good fame for more than a half century and get through its most difficult time.Take a style trip to an elegant past and discover a variety of lustworthy ensembles in the Fashion Louis Vuitton resort 2013 collection.If you have enough leisure time, you may go to the mall or go to the Louis Vuitton franchised store to have a good look at varieties of Louis Vuitton UK the diverse styles and rich colors of the purses with low cost will surely impress you a lot!There is no doubt that almost everybody knows a big part of the Louis Vuitton Handbags history.These clothes mainly attribute in comfort, creative design and their durability. Distinctive feature of Herve Leger Dress let you get to be the most dazzling legend on the social situation.Herve Leger Outlet This dress on S is sexy. When i herenos buying online- I continutop friend consider references and continutop friend take into pbummword the specific measurements with every herenosount of the dresses.Hong Kong Airport Authority herve leger cheap the north face dresses Very short hairstyles Herve Leger UK herve leger dress for sale.Herve Leger Sale herve leger dress sale, Non-Bio can provide the your family going to be the reassurance all your family members need that babys delicate skin will be cared enchanting The baby stain solver Babies are incredibly we,but take heart theyre also incredibly chaotic So,just so how do you have to you get rid any of those difficult stains back and forth from clothes.
Louis Vuitton
Saturday, November 17, 2012 8:03 AM
Let's wait and see what kind of new Moncler UK jackets will they bring to us.Sleek, clean lines with minimal embellishments and refined touches are Louis Vuitton Outlet' signatures, garnering a loyal following who crave classic design.There must be one Louis Vuitton vernis that is sure to fit your style. Louis Vuitton sale provide Louis Vuitton belt for men has royal purple lining, which could burnish whatever clothes.Until new images surface browse through our cavalcade of coquette Canada Goose UK for the rainy season and stick to the ones that best suit your signature style attitude.
designer handbags
Thursday, November 22, 2012 10:39 AM
ginal ones. Who may well blame them? Its not like everyone can afford actual designer handbags wholesale luxury handbags. The cost of cheap wholesale designer handbags these genuine bags replica designer bags will vary from several hundreds to lots of money.

First of, you need to know some things about replica designers. here is a clue replicadesignerbagshopus.com wholesale designer handbag that will cheap replica designer help you finding the real th... cheap replica designer
www.gotocoachoutlett.net/
Thursday, February 21, 2013 12:55 PM

Now for the high-tops. They’re more obsessed with them then we are, don’t you know? They were the highlight of Karina’s outfit. Her black pair was worn with a cream quilted jacket, patterned scarf, frayed denim shorts and an coach factory outlet across-the-body bag. louis vuitton outlet Alexandra Farah, on the other hand, wore hers to contradict her ladylike, knee-length dress; and the oversized, geeky glasses were a nice touch too.Other people to impress include blogger Luisa Farani Coach Factory Outlet who sported a vintage, gold kimono and Mariana louis vuitton bags Guena’s green tartan skirt is a treat. Supporting male style, Santiago looked casually dapper and the centrepiece – a large, raffish, tasselled scarf – certainly turned heads. Our favourite look has to be that of Sabrina Federico, though. In a vintage outfit, she wore a black velvet jumper over long yellow shirt for optimal layering. Over a floor-grazing, shining pair of palazzo pants and teamed with a leopard print fur bag and oversized diamond-shaped earrings that stood out from her pixie crop haircut, we are in awe.So we’ve had a flavor of summer with added disruptions coach outlet online of rain, but still, we are not denied a look into what summery styles are really kicking off. A growing trend that is a personal favorite of mine is round sunglasses.Heavily influenced by the swinging 60s and worn by icons such as John Lennon Janis Joplin and Jimi Hendrix, round sunglasses were adored by the rock stars of our past!Once you and your friends coach handbags outlet have got over the initial “oh look I’m John Lennon… we all live in a yellow submarine” sketch, you will fall in love with how cute they actually look. They have that carefree coach bags outlet gentle aesthetic and teamed up with a middle parting and long flowing locks you’ll be on your way to looking like a super cool coach outlet chic! Alternatively for those girls with chopped locks, an oversized pair would accompany a bob beautifully!They come Louis Vuitton Handbags Outlet in different styles, you can grab them in a smaller 60s rock star look, with gold rims and often tinted lenses, these have a real vintage feel.Or for glamour an oversized pair with chunky plastic rims for a real dramatic look. Personally I think I’m going to be grabbing an oversized pair (Chubby cheek syndrome).The style icon Olsen sisters were one of the first to bring the round back. Bragging an enviable wardrobe the sisters brag a mixture of androgynous, Boho and grunge infusions. Turning to them for accessory advice is a most definitely a wise move!Rock Chic Taylor Momsen also works her round sunglasses, teamed with her rock N roll image, they make her look like she’s stepped out of Woodstock!So for a step back in time, a round pair of coach outlet sunnies will defiantly be a good move to start with. Undeniably cute they will also add real character to your look!From exotic floral prints to rainforest creatures to far off sunsets, this season’s obsession with all things coach factory outlet online tropical looks perfect printed over swimwear. Whether on full-body swimsuits (which, all of a sudden, look young and ‘happening’), bikinis or tankinis, they look more than holiday appropriate with a rich and colourful print splashed over them.There are oodles of tropical pieces for you to choose from. Topshop’s Turquoise Leaf Triangle Bikini is a tie-up bikini in coral and turquoise, while the Miss Selfridge Neon Hawaiian Bikini works with cool shades of blue and a bright cerise. Using truly earthy colours, Boohoo have the Rica Tropical Hibiscus Print Triangle Bikini and French Connection use a signature sunset print and finish off the ties with cheap coach purses gold beads on theirs.

онлайн казино
Wednesday, February 27, 2013 11:14 PM
Pretty good post! I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.
11
# 11
Wednesday, May 01, 2013 8:31 PM
Oh and a little brazilian hair weave websites tip for you - if the brazilian weaves has to curl your brazilian hair weaves, it usually means that best brazilian hair weave don't blend brazilian curly weave well with the natural hair so don't look good straight of curly brazilian hair weave. Louise never curls her extensions unless you really want her to!
Marc Jacobs Handbags
Saturday, May 11, 2013 10:13 AM

If you didn't know that there was rose butter in this cream, one whiff and there is no mistaking it. It's an inspiring, uplifting chan luu designed to motivate you to make positive changes in your life, sans the chan luu motivational speaker nonsense.The 80s-inspired "Marc By Marc Jacobs Clutch" kit includes 3 neutral shimmers and a teal shadow, cherry coach purses,blush and mascara. Our own Megs was just recently debating whether to keep or return her own chan luu bracelet - no word on her final verdict just yet.Accompanying Blunt at the star-studded gala was her husband, The http://www.usitccoachpurses.net coach outlet store, who buttoned up in a bespoke Tom Ford tuxedo derived from coach purses outlet-certified wool.That means if she doesn't like it, there's no cost to return it. After all, we think that the hard-but-handcrafted look of the Marc Jacobs Sale translates quite well to the little metal http://www.marcjacobssale.co.uk Marc Jacobs UK that have been popping up from coach outlet in recent seasons.Set in a future in which humanity mastered interplanetary spaceflight, an alien lifeform, dubbed cheap coach purses to its insect-like appearance, is discovered, leading to http://www.marcjacobsbagsstore.com marc jacobs bags store.Yes, it's probably a little pricey for your spring budget, but it's definitely a show-stopper and a worthy spring http://www.voguecoachoutlet.com coach outlet online piece.

Cheap air force shoes
# Cheap air force shoes
Thursday, June 06, 2013 4:59 PM
Jeremy, a field performance of Asian players, the NBA on hot star, his commercial value is there. Commercial daily reporter has learned that as a sponsor, sports brand Nike will sale on its website Jeremy theme sneakers, sells for 130 dollars.

Jeremy "war boots" surge in sales

Commercial daily reporter saw it in Nike global website for the design of the Zoom Hyperfuse Jeremy low-top basketball shoes. Give priority to with blue and red the shoes, his shoes are red, the upper place of embroidered with the words "Lin" is very conspicuous. According to introducing, Jeremy will wear the shoes on Friday at the Orlando NBA all-star game, but Nike will website officially launched this kind of shoes sales in the United States.

Nike China marcom his tells a reporter, this is NikeiD series color shoe  which is Nike's custom-made shoes series, consumers can choose the color on the website. "Nike has temporarily no plan mass sells sports shoes, and these shoes sold in the United States, only temporarily not introduced in China."
"Even if domestic didn't sell, I can also find foreign friends act as purchasing agency." Fan xiao zhang confidently told reporters. The reporter understands, is not only a shoe, act as purchasing agency has started booming Jeremy kits and related supplies.

And on the tencent QQ mall, reporters found that many online stores are opened by Jeremy's hot overseas act as purchasing agency business. Bought a genuine Lin jerseys to 800 yuan RMB. The shopkeeper tells a reporter, he is buying post directly by international students in New York, and provide the local store shopping receipts as proof.
As of last week, QQ mall in Nike shoes sales increased 45%, Jeremy once all through the war boots' sales accounted for sales of the top five, and Jeremy in the game's most often wear white basketball shoes Nike ZOOM series, won the 1127 pairs of sales within three days.

Nike Kobe Basketball Shoe

Cheap air force shoes

Air Jordans Retro Shoes

Nike Air Max Shoes cheap

Jordan Basketball shoes
Michael kors outlet
Saturday, June 15, 2013 2:38 PM
It has become Michael kors handbags a well accepted fact that Michael kors outlet online the Chinese goods are taking over the market Michael kors outlet. Actually, the reason behind this rapidly increasing popularity of christian louboutin outlet Chinese products is nothing, but the availability of products at cheaper rates. From China, you will be able to louboutin outlet notice the fact that most goods come from this cheap christian louboutin country and when it comes to the red bottom shoes, it is no different. Obviously, where there is low price, some compromise on quality exists Cheap Red Bottom Shoes as well. When you talk of the cheap wholesale jerseys, this is not necessarily the case. Red Bottoms.
Now days with hermes bags outlet internet mounting day by day hermes handbags outlet some times it's very hard to find hermes bags sale right kind of product you are looking for. If you wish to buy hermes birkin a gift for a correct nfl fan, then wholesale nfl jerseys are the way to go. hermes handbags sale additional money than you have extra functions, such as the number sewn on the thick colored fabric hermes belt.
They will reproduce Michael kors outlet in the sizes, the sizes Michael kors outlet online and types Michael kors handbags.
used in the area red bottoms and all brands will differentiate that a short time to be intended. You can find red bottom shoes all NFL jerseys on wholesalejerseys-usa.com. All jerseys are made of high excellence fabric and designed with the team name Cheap Red Bottom Shoes.
Therefore if you want to christian louboutin outlet obtain NHL jerseys go to wholesalejerseys-usa.com, where all cheap nfl jerseys louboutin outlet are made of high class fabric and designed with the team name. It's up to you if you christian louboutin discount are shopping for yourself or looking for a gift for a mad basketball fan, NFL Jerseys are one of the most excellent ways cheap christian louboutin.
kadhenk
Wednesday, June 26, 2013 1:10 PM
That was a great read, thanks a lot. It appears this blog gets a lot of visitors, and here's the reason why. Well, I'll be eagerly anticipating your future posts. Great blog again, good luck! read my blog & article here :

News - Portal Update Released - blog RAM.system - kawasan industri dan gudang bandung - Anonymous News Update Daily - Tips Keluarga Bahagia dan Harmonis Dunia Akhirat - COMPUTER NEWS - Information News Update Daily - Informasi Teknologi - Diary Noor Ciwek - Blog Wanita Karir - korean movies freak - Squid and The City - informasi kesehatan - Language Cast Text Cube - Share Informasi Smartphone LIL W - Blog Korea Khair - Technology Information & News Update Daily - Share All About Tips Blog, SEO, SMO - We Are Khun Lover Community - Catatan Kecil Dunia Bubu - Blog Personal Diary Dila Justin - Suara Hati dan Cinta Romantis - Blog Khusus Wanita Bahagia - Belajar Merawat Bayi - News, Information & Technology Update Daily - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - KAWASAN INDUSTRI DAN GUDANG BANDUNG INDONESIA - Tujuan Instruksional dalam Proses Belajar Mengajar - Koleksi Lengkap Foto Mikha Angelo - Karakteristik Siswa - Learner Characteristics - 10 Fakta Seputar Status Jomblo - Mengukur Hasil Desain Proses Belajar Mengajar - Pengertian, Rukun, Syarat dan Macam Jual Beli dalam Islam - Perencanaan Desain Instruksional - DINAMIKA PEMIKIRAN ISLAM - Pengertian PAIKEM - Aliran Pemikiran Islam - Juara Stand Up Comedy Session 3 - Mengenal Sosok Cipto Junaedy - Cara Bisnis Cipto Junaedy - AGAMA MENURUT PERSPEKTIF PSIKOLOGI - Psikologi Agama dan Pendidikan Islam - Khasiat Air Kelapa Muda - Khasiat dan Kandungan Air Kelapa Muda - Orientalisme dan Para Orientalis - Foto Lengkap Kontestan Master Chef Indonesia Session 3 - Daftar Kontestan Master Chef Session 3 - Prediksi Skor Liga Champions Bayern Muenchen VS Borussia Dortmund - Susunan Pemain Borussia Dortmund vs Bayern Muenchen - Sefty Sanustika Istri Ahmad Fathanah - Media, Tujuan dan Tahap Sosialisasi - Pembagian Tugas Komisi DPRD - Cara Mudah Merawat Laptop - 3 Cara Menghilangkan Komedo di Hidung - 5 Faktor dan Penyebab Munculnya Komedo - 12 Cara Menghilangkan Kantung Mata - Cara dan Tutorial Make Up Mata Natural - 12 Cara dan Tips Menghilangkan Bau Mulut - 11 Penyebab Bau Mulut - 5 Cara Menanam Anggur Dalam Pot - 5 Tips Memulai Usaha Kerja Online - 6 Cara Mendapatkan Uang dari Internet - 5 Cara Menghilangkan Lemak - 2 Faktor Penyebab Gemuk atau Obesitas - Belajar Trik Sulap Dasar - 7 Tips Menjadi Pesulap Handal - 2 Cara Mudah Mendapatkan Pacar dan Pasangan - Tips Mengatasi Rambut Rontok Secara Alami - 9 Cara Mengobati Rambut Rontok Secara Alami - Ramalan Zodiak Minggu ini - Ramalan Zodiak Aries - Ramalan Zodiak Aquarius - Ramalan Zodiak Cancer - Ramalan Zodiak Capricorn - Ramalan Zodiak Gemini - Ramalan Zodiak Libra - Ramalan Zodiak Leo - Ramalan Zodiak Pisces - Ramalan Zodiak Scorpio - Ramalan Zodiak Sagitarius - Ramalan Zodiak Taurus - Ramalan Zodiak Virgo - Ramalan Zodiak Hari Ini - Cara Mengedit Foto Pada Photo Funia - Aplikasi Edit Foto Gratis - Jenis Pupuk Berkualitas Tanaman Karet - Teknik Dasar Olahraga Tolak Peluru - Jenis-Jenis Puisi Kontemprorer (Lucu) - Download Wallpaper Gerak Lucu - Cheetah Cub, Robot Kucing Segesit Manusia - Alas Kaki Unik Bergambar Karakter Disney - Patung Unik Dengan Tampilan Stylish - Gaya Busana ke Mal Era 1990-an - 17 Kosmetik Mengandung Bahan Berbahaya - Bromelia, Bunga Cantik Yang Mematikan - 5 Tips Saat Melakukan Potong Rambut - Tutorial Potong Rambut Lengkap - 3 Tips Membeli HP Blackberry - Cara Mengaktifkan BBM Blackberry - Cara Mudah Belajar Bahasa Inggris - 4 Teknik Dasar Belajar Fotografi - Cara Menyelamatkan Komputer dari Virus - Cara Memunculkan Bahasa Di Taskbar - Cara Instal WindoWS XP Arabic - Cara Menginstal Windows XP di Komputer - Cara Mengolah Minyak Bumi - Hakikat dan Fungsi Agama Sebagai Pegangan Hidup - Kepala Beruang Nyangkut di Stoples - Helm Desain Penderita Down Syndrome - Morgan Memilih Vakum Dari SM*SH - 5 Penyebab Hancurnya Hidup Seseorang - Ulama Wafat, Muncul Lafadz Allah di Langit - 5 Jalan Tol Terpanjang di Dunia - Ceko Berhasil Ciptakan Sepeda Terbang - Misteri batu bergerak sendiri di Death Valley terkuak - Fakta Terselubung Tentang Sakit Kepala - 8 Penyebab Rambut Mudah Rontok - Terobsesi jadi vampir, wanita ini minum darah manusia - Kumis pria ini panjangnya empat meter - Seperti inikah Wajah manusia 100 ribu tahun mendatang - Semut ini doyan menggerogoti smartphone - 7 Prasasti Peninggalan Kerajaan Tarumanegara - Tips Melakukan Diet Ketat - Tips Melakukan Sedot Lemak - 5 Cara Cepat Menguruskan Badan - Tips Menghilangkan Komedo - Cara Menghilangkan Komedo Secara Alami - 10 Metode Menghilangkan Komedo - 3 Tips Menghilangkan dan Mengurangi Komedo - Cara Merawat Rambut Secara Alami - Cara Menumbuhkan Rambut Secara Alami - 10 Cara Ampuh Atasi Rasa Galau - Cerita Dibalik Penampakan Lawang Sewu - Cerita Horor Penampakan Lawang Sewu - Cara Membuat Tampilan Blog Lebih Menarik - Kelebihan dan Kekurangan IDM - 3 Situs Penyedia Lisensi IDM - Manfaat Memasang Iklan di Facebook - Tips Sukses Memasang Iklan di Facebook - Rumor Kedekatan Fathin Shidqia Lubis dan Mikha Angelo - 3 Cara Menstabilkan Koneksi Internet - 10 Penyebab Koneksi Internet Tidak Stabil - 4 Gaya Renang Paling Populer - Sejarah Singkat Perjuangan Soeharto Muda - Krisis Timur Tengah Kembali Mengemuka - Tips Jitu Memilih Topik Pidato - Tips Mudah Membuat Esai - Cara Mudah Menulis Paragraf Persuasif - Tips Menjadikan Kencan Lebih Romantis - 5 Tips Memilih Tempat Kencan - 3 Tips Memilih Parfum Pria - 3 Tips Bijak Berbelanja Pakaian - 10 Tips Berbelanja Baju dan Pakaian - 3 Cara Menghemat Uang Belanja - Tips Memilih Tempat Belanja Bagi Pria - Tips Dasar Menggunakan Adobe Photoshop - 7 Cara Memikat Hati Lelaki - Tips Menjadi Ayah Yang Baik - Tips Mengetahui Perasaan Cowok - 5 Manfaat Mendidik Anak Di Usia Dini - Cara Mendidik Anak Usia Dini - 6 Tipe Lelaki Yang Disukai Wanita - 3 Cara Agar Disukai Banyak Wanita - Tips Menjalin Sebuah Pershabatan - 3 Tips Memelihara Persahabatan - 3 Cara Mempertahankan Sebuah Hubungan - Dampak Negatif Media Elektronik pada Anak - Tips Meningkatkan Daya Ingat Otak - Cara Ampuh Mengamankan Akun Facebook - 7 Cara Memperbaiki Nintendo DS Touch Screen - Tips Pintar Berpenampilan Trendi dan Dinamis - Tips Memilih dan Memakai Busana - 5 Merek Aksesoris Paling Terkenal Di Dunia - Cara Membersihkan Jamur Pada Buku - 8 Langkah Membuat Lampu Hias Dari Bambu - Cara Membuat Pesawat Dari Bahan Bekas - 4 Aliran Dalam Seni Lukis - 5 Macam Teknik Dalam Melukis - Tips Memulai Usaha Kerajinan Tangan - Tips Membuat Kerajinan Tangan Dari Kertas - 10 Macam Hobi Menjadikan Lebih Produktif - 5 Jenis Peluang Usaha Bisnis Online - Tips Menjadi Wirausahawan Bisnis Online - 6 Bisnis Sampingan Yang Menjanjikan - Tips Mempertahankan Konsumen - Tips Mencari Peluang Usaha - Manfaat Telur Untuk Kecantikan Wajah - 5 Manfaat Merawat Wajah Dengan Es Batu - Buah Untuk Spa Kecantikan - Tips Merawat Kecantikan Wajah dan Tubuh - 5 Masker Alami Untuk Perawatan Wajah - 10 Tips Agar Cantik Alami - Cara Mengencangkan Kulit Wajah Secara Alami - 7 Tips Menghilangkan Jerawat
shose
Tuesday, July 02, 2013 12:44 PM
Via a flight Michael jordan Cheap nike shoes six footwear lingua have a very great the sun Jumpmant company logo, and also innovatory overall look, appear jordans half-dozen a lot more lovely. In the Retro Jordans meantime jordans half-dozen go on air jordan a few plastic-type shoe string strainer design and style, even as low cost air jordan shoes or boots are all aware this specific design is very fashional as occasion, the idea’ohydrates practically turn into harmony the game shoes or boots bad or good. Tiner put air jordan your five plastic shoe string strainer improve best. This individual make shoe lace be a little more littler and easily batten, plus competed a very good adornment effect simultaneously.
Befor building jordans six place, Michael speak with me. I really hope place face not too much beautify, merely as you possibly can. I Wholesale jordan shoes want this basically model after i obtain that shoes or boots, they are a lot more well-defined. We all figured out the actual nike shoes and boots for affordable Erika’azines advice, air jordan six shoes or boots line is basically in addition to energetic. To assure shoes wearing easily, all of us particularly desig pinholes within the Nike shoes on sale shoes and boots experience. Eileen quite pleased with that sneakers, as well as guidance you employing the same designing for the shoes hindfoot. Therefore, the environment Jordan6 has changed into a landmark two of sneakers.

Post Comment

Name (required)

Email (required)

Website

Enter the code shown above in the box below

  
  
new laws

จากเพื่อนเลื่อนเป็นแฟน :: ปันปัน - สุทัตตา

 

  
  
 
  
  
 

โสดสุกสโมสร

Facebook

 

 อ่านHUGในแบบE-BOOK ได้แล้ว คลิ๊กเลย!!!

 
Copyright © 2007 by HUG Magazine   
Login  |  
   
);